ExtractCIT

a la revista

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

calci natural

sintagma nominal masculí
Terminologicitat: 0




Revista de la Societat Catalana de Química (2004)
Freqüència: 2

Em van cridar l’atenció les llets i els preparats làctics, amb greix, amb mig greix, sense greix, amb calci, amb calci natural, amb calci de la llet, amb magnesi, amb àcids omega-3, sense greix animal i amb greix vegetal, sense lactosa, amb suc de taronja.




Revista de la Societat Catalana de Química (2004)
Freqüència: 2

El més sorprenent és que l’additiu s’anuncia a l’envàs amb lletres grosses, com dient: «Begui d’això, que porta química de la bona!» Em va semblar notable i esperançador que, després de tants anys fugint dels aliments que «porten química», ara es promocionessin precisament per la seva composició química, ni que fos amb ambigüitats tan notables com això del «calci natural procedent de la llet».

 

IEC

Institut d'Estudis Catalans. Carrer del Carme 47. 08001 Barcelona.
Telèfon +34 932 701 620. informacio@iec.cat - Informació legal

2022

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons